Ny hage igen!

IMG_1664

IMG_1687Igår fick då djuren komma in i lunnen för första gången i år. Först kom (nästan) hela gänget glatt med och efter att de provskubbat sig lite på träden och ätit lite fortsatte de vidare för att kolla in resten av lunnen.
Två av kalvarna, Edvin och Harlad, hade dock blivit kvar på gamla sidan, och efter en stunds obekymrat betande i Lunnen kom mammorna på att det var något som saknades och satte kurs tillbaka mot gärdet igen. Samtliga hängde på för att hämta med sig efterstläntrarna, och detta i full galopp. I lika full fart sprang de sedan tillbaka till lunnen igen, och då var alla med, utan Palme som visste varken ut eller in men tillslut valde att stanna kvar en stund och sällskapa lite med kompisarna på andra sidan staketet (medan han tittade lite längtansfullt på de andra i lunnen).

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

2 reaktion på “Ny hage igen!

 1. Helén

  Vilka härliga bilder, förstår att det var som rena julafton bland korna igen! Synd att jag missade det men jag såg kor och kalvar promenera i lunnen tillsammans efteråt och det var verkligen så jättefint där i solen! Tänk vad fint de här djuren har det!

  Svara
  1. Lovisa

   Ja de har det allt bra! Det blir troligtvis en ny chans att se på nybetessläpp i kväll igen! :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>