2 reaktion på “Knappt ett dygn gammal

 1. Åse

  Vi kikade på honom nu ikväll när vi gick förbi, jag och äldsta dottern och jag misstänkte att han var rätt nyfödd! Så söt! Vi båda är löjligt svaga för kalvar, vet inte varför. Dottern ville klappa men fick givetvis inte. Kanske man får Lov att göra det med någon av er?

  Kram Åse

  Svara
  1. Lovisa Inläggsförfattare

   Hej Åse! Ja de är verkligen söta! Kan inte lova att han vågar bli klappad men ni får gärna komma med in i hagen så får vi se (och annars finns det nog andra hugade spekulanter som gärna hälsar :) ) Hör av dig när det passar så kan vi gå in en sväng! Kram Lovisa

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>