Ny näring

Idag har vi kört ut gödselvatten på vallarna. Det var pappa som körde förra året så det var första gången nu som jag gjorde det. Alltid lite nervöst med nya moment, känns skönt nu att det inte blir första gången nästa gång!

Har även dokumenterat med kameran så att jag bättre ska komma ihåg nästa år hur slangarna ska vara kopplade och hur pumpen ska monteras. Det var tydligt att mina minnesanteckningar från förra året behövde kompletteras, tur att pappa kunde hjälpa mig att få ordning på grejerna. Eftersom Carl inte har semester än men barnen har sommarlov från förskolan, spenderade de dagen med mamma och bakade bland annat bullar.

Detta med att backa med släp är helt klart något jag behöver öva mer på. Pappa menar på att det är enkelt, och det ser onekligen väldigt enkelt ut när han gör det, men när man inte fått in det rätta tänket fullt ut blir det lätt att man krånglar till det. Men övning ger såklart färdighet så det är bara att träna.

Det svåraste var annars att se var man hade kört och var man inte kört, och att anpassa sig till vindriktningen (när det blåser sprids det ju lite skevt). När Carl kom hem från jobbet lämnade jag med varm hand över resten av körandet till honom. Det blev en sen kväll men han hann färdigt, så nu hoppas vi på att det utlovade regnet ska komma så blir det perfekt!

IMG_2391 copy IMG_2378 copy IMG_2380 copy IMG_2382 copy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>